Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Charlotte Kalla om tårene

Kalla om tårene på Lillehammer: – Ikke et riktig bilde

Charlotte Kalla gråt etter å ha havnet utenfor pallen under minitouren på Lillehammer. Før Beitostølen-rennene sier hun at hun ikke var så skuffet.

SKISTJERNE: Charlotte Kalla tok til tårene på Lillehammer. Foto: NTB scanpix
SKISTJERNE: Charlotte Kalla tok til tårene på Lillehammer. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble for mye for Charlotte Kalla etter at hun falt fra 1.- til 4.-plass på den avsluttende jaktstart på Lillehammer.

Den svenske langrennsstjernen var åpenbart veldig skuffet da hun møtte pressen etter løpet. Da Heidi Weng kom bort for å trøste henne, måtte Kalla gå fra pressesonen.

Likevel sier Kalla at hun ikke var så skuffet.

- Da hadde det bare gått noen få minutter siden jeg gikk i mål, og det var ikke et riktig bilde for hvordan jeg følte meg, før jeg hadde samlet meg, sier Kalla til TT.

- Jeg var ikke veldig fornøyd med min sesonginnledning. Jeg ga det jeg hadde den dagen, men det var tre jenter som gikk veldig bra, legger hun til.

Svensken gikk ut med knapp ledelse på Therese Johaug under jaktstarten over 10 kilometer i klassisk stil. Kalla ble fullstendig parkert av Johaug og måtte også se Ebba Andersson og Ingvild Flugstad Østberg gå ifra henne.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!