SKUFFET:  Charlotte Kalle etter hun fikk beskjeden om at navnet er blitt misbrukt av en bløffmaker i sosiale medier. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SKUFFET: Charlotte Kalle etter hun fikk beskjeden om at navnet er blitt misbrukt av en bløffmaker i sosiale medier. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Kalla opprørt. Er blitt misbrukt av en bløffmaker

- Nå blir jeg urolig.

(Dagbladet): Siden februar har noen oppgitt seg for å være Charlotte Kalla på det sosiale nettstedet Twitter. Den svenske skistjerna har blitt sitert på Twitter-kontoen av flere svenske medier, skriver Expressen.

Kontoens kommunikasjon har for det meste bestått av gjengi andres meldinger - men den siste tida har «Kalla» vært i flere diskusjoner.

Kontoen har blant annet anklaget en tolv år gammel skitalent for å jukse under et løp.

Reagerer Det fikk lokalavisa Norrländska Socialdemokraten til å reagere.  De tok kontakt med Kalla - og 27-åringen bekreftet at hun ikke har en Twitter-konto.

-  Uff, så trist.  Nå ble jeg opprørt. Kjempebra at jeg får vite om det, for dette hadde jeg ingen anelse om. Nå må jeg inn og kikke, sier Kalla til NSD.

Hun fortsetter:

-  Det er bra at jeg får vite om det, for nå kan det bli fjernet på en eller annen måte.

I rute Charlotte Kalla hadde en tung sesong i fjor. Skader ødela mye av året, og  en måned før VM på hjemmebane brast hun ut i gråt og utbrøt:

- Med dette har jeg ingen ting i VM å gjøre. 

Faktisk var hun så nedbrutt at hun vurderte å legge opp
, men den påfølgende måned ble en solid opptur.

Kalla tok nemlig gull på 10 kilometer fristil
(mange husker løpet for den norske smørebommen), og hun tok også med seg en bronse både på 30-kilometeren og skiathlonen.

Nå er hun i gang med sesongforberedelsene til kommende sesong - og i et videointervju med ST.NU forteller hun at alt er som det skal være.