Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kallas personlige trener får ikke lenger permisjon for å følge henne i skisesongen

- Jeg har vært veldig frustrert.

FRUSTRERT: Charlotte Kallas personlige trener, Magnus Ingesson, får ikke lenger permisjon fra jobben som politimann for å følge opp Kalla i sesongen.Foto: Ulf Palm / TT / NTB Scanpix
FRUSTRERT: Charlotte Kallas personlige trener, Magnus Ingesson, får ikke lenger permisjon fra jobben som politimann for å følge opp Kalla i sesongen.Foto: Ulf Palm / TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Charlotte Kalla har, i motsetning til Therese Johaug, hatt en problemfri sommer og høst i oppladningen til den første Bjørgen-frie skisesongen i deres karriere.

Johaug har som kjent hatt to brudd i hendene og kan fortsatt ikke trene for fullt med staver. Kalla har fosset på i de svenske skogene.

Det har gitt svenskene troen på at Kalla kan overta langrennstronen foran Johaug. Og typisk nok er da også akkurat da problemene dukker opp.

Kallas personlige trener, Magnus Ingesson, får nemlig for første gang ikke permisjon fra jobben som politimann for å følge opp Kalla i løpet av sesongen. Ifølge Expressen dreier det seg om innstramminger etter omorganiseringer i det svenske politiet.

- De har dratt inn alle permisjoner, sier Ingesson til Expressen.

- Jeg har forsøkt, det dreier seg jo ikke om mange dager, men det er full brems på fra myndighetene, dessverre. Jeg har vært veldig frustrert om jeg skal være ærlig.

Løsningen for Kalla og trener Ingesson blir at politmannen Ingesson tar ut ferien sin for å bruke den som trener.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!