Kallas samboer på landslaget. Nå tar de forholdsregler

Stort press på Olsson-erstatter.

<strong>SAMMEN:</strong> Samboerne Charlotte Kalla og Anders Svanebo er endelig også på landslaget sammen, men ikke på samme rom.
Foto: Niklas Larsson / NTB SCANPIX
SAMMEN: Samboerne Charlotte Kalla og Anders Svanebo er endelig også på landslaget sammen, men ikke på samme rom. Foto: Niklas Larsson / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den svenske skistjernen Charlotte Kalla har vært sammen med den ikke fullt så merriterte langrennsløperen Anders Svanebo i flere år.

At de er kjærester og samboere, er det neppe mange som vet i Norge. Men nå kan det fort forandre seg.

Svanebo er nemlig tatt ut på det svenske langrennslandslaget. Det var flere ledige plasser etter at profilene Johan Olsson og Daniel Richardsson valgte langløp i stedet, mens Lars Nelson har lagt skiene på hylla.

Dermed kan Svanebo regne med et stort forventningspress - både i kraft at han skal erstatte Olsson og Richardsson og at han er samboeren til Kalla.

- Det er veldig kult. Nå får jeg sjansen til å satse 100 prosent. Nå blir forutsetningene mine for å lykkes mye bedre, sier Svanebo til Sundsvall Tidning.

Samboerne bor ikke sammen Nå forteller Kalla om fordeler og ulemper med å bli lagkamerat med samboeren.

- Først og fremst er jeg veldig glad for at han er med på landslaget. Det har han kjempet hardt for, så det fortjener han, sier Kalla til Expressen.

- Det er kult at vi nå kan reise på samlinger sammen. Nå vet jeg at han ikke er ensom hjemme, så det gjør godt. Samtidig har vi satt oss ned og laget noen forholdsregler. Jeg tror det er viktig at vi er sammen med andre også og ikke bare hverandre, forteller hun.

Den svenske skidronningen avslører at de ikke bor sammen på samlinger.

- Nei, vi gjør faktisk ikke det. Vi må ikke være for opptatt av hverandre, sier Kalla.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer