Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kaller behandlingen av Gamsten for «en skam»

Tidligere lagkamerat i Blackburn.

TILBAKE PÅ LANDSLAGET:  Morten Gamst Pedersen fikk 30 minutter mot Danmark fredag. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
TILBAKE PÅ LANDSLAGET: Morten Gamst Pedersen fikk 30 minutter mot Danmark fredag. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Blackburns midtstopper Grant Hanley (21) ville vanligvis vært i troppen når Skottland møter Norge i morgen.

Han sliter imidlertid med en muskelskade, og må se privatlandskampen fra TV-stolen.

I et intervju med avisa The Telegraph er det ikke småtterier han har å si om tidligere lagkamerat i Blackburn, Morten Gamst Pedersen (32).

Veteranen signerte med tyrkiske Karabükspor i august. Hanley har bare gode minner, og serverer samtidig et ballespark mot Blackburn-ledelsen.

- Morten hadde problemer med å komme på laget i sluttfasen. Det er en skam, tatt i betraktning hva han hadde gjort for klubben, sier Hanley til The Telegraph.

Gikk godt sammen Skotten begynte å spille for Blackburn Rovers i 2010. Da var Morten Gamst Pedersen et veletablert navn i klubben.

- Vi gikk godt sammen. Han er en flott fyr. Det blir hyggelig å møte ham igjen. Det er ikke mange som er bedre enn Morten på dødballer. Det er noe Skottland må passe seg for, sier Hanley.

Blackburn-spilleren fortsetter:

- Han (Gamst Pedersen) er en artig kar. Han er litt annerledes, slik skandinavere er. Han er svært profesjonell. Kanskje en av de beste jeg har sett.

- Du finner ikke mange som er bedre enn ham når det kommer til å være dedikert, og arbeidet han legger ned.

Var god Morten Gamst Pedersen kom innpå de siste 30 minuttene mot Danmark fredag. Han hadde et farlig frispark, og var nest sist på ballen før Marcus Pedersen utliknet til 1-1.

Et svært godkjent comeback, etter å ha vært ute fra landslaget i 15 måneder.

Mot Skottland kan han få sin landskamp nummer 76.

Hanley sier:

- Dette viser hvilken spiller han er, og på hvilket nivå han opererer. Han er over 30 år, men kan fortsatt spille fotball i mange år. Han har alltid passet på seg selv.

PS: Norge-Skottland starter klokka 19.00 tirsdag og sendes på TV 2.

TØFFING:  Skottlands Grant Hanley. FOTO: NTB SCANPIX
TØFFING: Skottlands Grant Hanley. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media