Kaller Fjørtoft amatør

Manager i tyske Hannover 96, Ilja Kaenzig, mener Jan Åge Fjørtoft har opptrådt som en amatør i overgangssaken rundt Christoffer Andersson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Manager i tyske Hannover 96, Ilja Kaenzig, mener Jan Åge Fjørtoft har opptrådt som en amatør i overgangssaken rundt Christoffer Andersson.

I et intervju med den tyske avisen Neue Presse fyrer Kaenzig løs mot LSK-manageren.

- Fjørtoft er og blir en komplett amatør, sier Hannover-manageren til avisen.

Hannover har på anbefaling fra klubbens tekniske sportskoordinator Tor-Kristian Karlsen jaktet på den svenske landslagsbackens underskrift de siste ukene. Anderssons kontrakt med LSK utløper i sommer, men Hannover håpet å få kjøpt svensken fri allerede nå.

Ledelsen på Åråsen har ifølge Kaenzig krevd 500.000 euro - eller rett i overkant av fire millioner kroner - for å slippe Andersson allerede nå. Det er langt over det Bundesliga-klubben er villig til å betale, fastslår manager Kaenzig.

62 500 euro per kamp

- Fjørtoft glemmer at Andersson bare får spille ytterligere åtte kamper for Lillestrøm før VM starter. Vi kan ikke betale 62.500 euro for hver kamp vi skal kjøpe ham fri fra, sier han til Neue Presse.

Hannover-sjefen gjør det klinkende klart at en Andersson-handel nå er utelukket. I stedet har klubben sikret seg den danske U21-landslagsspilleren Jonas Troests underskrift på tampen av overgangsvinduet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer