Martin Ødegaard

- Kaller ham en flopp

Martin Ødegaards (22) tid i Real Madrid er over. På seks og et halvt år har nordmannen bare spilt elleve kamper for storklubben.

Fredag ble Martin Ødegaard klar for Arsenal, i en permanent overgang fra Real Madrid. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I 2015 var Martin Ødegaard mannen på alles lepper, og var ønsket av praktisk talt alle toppklubber i Europa. Men det var til slutt gigantklubben Real Madrid som sikret seg det nyeste supertalentet.

En prestisjesignering for Los Blancos. Seks og et halvt år seinere skilles partene, uten at Ødegaard fikk satt et skikkelig preg på klubben.

Nordmannen fikk bare elleve kamper for storklubben, og reiser nå til London.

- Man står igjen med en sportslig merittliste i Real Madrid som er tynn, forteller fotballekspert Petter Veland til Dagbladet.

Veland har sett alle de elleve kampene og følger spansk fotball svært tett.

- Hva sier de spanske mediene om Ødegaard?

- De kaller ham mer eller mindre en flopp. De uttaler seg i negative ordelag, fordi det ikke gikk som verken Ødegaard eller Real Madrid ønsket, forklarer Veland.

- Masse spekulasjoner

For Ødegaard ble ingen legende i klubben. Men de seks årene som Real Madrid-eiendom var definitivt innholdsrike for Ødegaard.

- Det har vært en veldig hendelsesrik periode, med masse leieavtaler og spekulasjoner. Nesten hver sommer siden han kom til klubben har det vært mye rykter rundt Ødegaard, sier Veland.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer