Kaller Mourinho en løgner

Glen Johnson hardt ut mot eks-sjefen.

PÅ PLASS PÅ ANFIELD: Glen Johnson ble i forrige uke presentert på treningsfeltet Melwood av Liverpool-manager Rafael Benitez. Foto: REUTERS
PÅ PLASS PÅ ANFIELD: Glen Johnson ble i forrige uke presentert på treningsfeltet Melwood av Liverpool-manager Rafael Benitez. Foto: REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Glen Johnson var tidligere i sommer sterkt ønsket av Chelsea, men høyrebacken valgte i stedet Liverpool.

Kanskje ikke så rart, for det skinner klart gjennom at han ikke har et spesielt godt forhold til eks-klubben - og han er nådeløs når det gjelder karakteristikken av tidligere manager José Mourinho.

Johnson mener at portugiseren sa én ting, og gjorde noe helt annet. Derfor forlot han også Chelsea til fordel for Portsmouth.

- Jeg ble nødt til å forlate Chelsea. Managere må holde på det de sier, du må kunne stole på dem, sier Johnson ifølge Press Association.

195 millionerLiverpool måtte ut med rundt 195 millioner kroner for forsvarsspilleren, men deler av summen består av penger Anfield-klubben hadde utestående etter Peter Crouch-salget.

Glen Johnson kom til Chelsea fra London-rivalene West Ham sommeren 2003, da Claudio Ranieri var manager. Og det startet ikke så verst for ham på Stamford Bridge. Den første sesongen spilte han rundt halvparten av kampene og han debuterte for England.

Så kom José Mourinho.

Portugiseren tok med seg landsmannen Paulo Ferreira og det ble betraktelig mindre spilletid på Johnson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer