Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kaller Nordlies laguttak historieløst

FFK-treneren får kjeft av egen spiller.

SATTE UT DE LOKALE: Tom Nordlie vraket Raymond Kvisvik fra troppen, og heller ikke lokale gutter som Joachim Thommassen og Pål Andre Czwartek fikk spille. - Historieløst, mener veteran Hans Erik Ramberg, som på bildet sitter ved siden av Nordlie. Også han en lokalgutt som ikke fikk spille. 
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX
SATTE UT DE LOKALE: Tom Nordlie vraket Raymond Kvisvik fra troppen, og heller ikke lokale gutter som Joachim Thommassen og Pål Andre Czwartek fikk spille. - Historieløst, mener veteran Hans Erik Ramberg, som på bildet sitter ved siden av Nordlie. Også han en lokalgutt som ikke fikk spille. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX Vis mer

|||

Fredrikstads Raymond Kvisvik fikk ikke være med i fredagens kvalikderby mot Sarpsborg.

34-åringen ble overraskende utelatt fra FFKs 18-mannstropp. Veteranen Hans Erik Ramberg var kritisk til Tom Nordlies disposisjoner i forbindelse med kvaliktapet mot Sarpsborg.

- Det er tungt, men jeg synes det er historieløst at lokale spillere som Joachim Thommassen, Pål Andre Czwartek og ikke minst en spiller som Raymond Kvisvik som har det lille ekstra i slike kamper, ikke får spille i dag. Det har vært en turbulent sesong med mye negative skriverier. Jeg håper bare jeg har en jobb å gå til framover, sa en nedbrutt Ramberg.

- Jeg er rimelig overrasket, sa Kvisvik til NRK om vrakingen.

Han fikk beskjeden fra assistenttrener Tom Freddy Aune.

- Jeg måtte spørre tre ganger om han køddet med meg, sa Kvisvik som fyller 35 år søndag.

Tidligere fredag hadde Kvisvik uttalt seg ironisk på trener Tom Nordlies bekostning i lokalradioen.

- For meg, som har spilt så å si hele tiden fram til Tom Nordlie kom og føler at jeg hadde en bra sesong, er det klart at det var en stor nedtur å ikke bli brukt videre. Men så lenge han mener at det er det beste for laget, og han har tross alt tatt oss fra 13. til 14. plass, så får han stå for det, sa Kvisvik ironisk.

Nordlies vraking av Kvisvik har ført til heftig aktivitet på flere nettforum.

I serien denne sesongen var Kvisvik på banen i hele 26 av 30 kamper.

Greåker-gutten står med 251 eliteseriekamper.

FFKs hardt pressede direktør Runar Henriksen ville si lite om Nordlies inntreden som trener i klubben.

- Dette er ikke tiden for å fordele skyld. Tom har gjort så godt han har kunnet, men det er klart vi hadde ønsket at resultatene skulle blitt annerledes, sa Henriksen til NTB.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media