Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Haugesund slo Strømsgodset

Kallevåg-suser sørget for FKH-seier

Et godt skudd av Torbjørn Kallevåg og en svak involvering av Espen Bugge Pettersen gjorde at Haugesund fikk med seg tre poeng etter 1-0 mot Strømsgodset søndag.

MÅL: Torbjørn Kallevåg var forskjellen på Haugesund og Strømsgodset søndag. Foto: Ness, Jan Kåre
/ NTB scanpix
MÅL: Torbjørn Kallevåg var forskjellen på Haugesund og Strømsgodset søndag. Foto: Ness, Jan Kåre / NTB scanpix Vis mer

Kallevåg dunket til 19 minutter ut i kampen etter et glimrende forarbeid av nigerianske David Akintola. Skuddet var hardt og godt plassert, men hadde retning Godset-keeper Espen Bugge Pettersens nærmeste hjørne.

Gjestenes rutinerte sisteskanse maktet ikke å holde skuddet ute, og involveringen ble av det avgjørende slaget ettersom hans lagkamerater aldri maktet å finne veien til FKH-målet.

Haugesund skapte det meste av det som foregikk før pause mot et tamt Godset-lag, men Tokmac Nguen kunne utlignet til 1-1 da han sendte av gårde et godt skudd. Helge Sandvik var imidlertid patent i FKH-buret, og han maktet også å holde unna mot Godsets sluttspurt.

Marcus Pedersen, som scoret hattrick i forrige serierunde, ble pakket godt inn av Haugesund-forsvaret, og det eneste 27-åringen fikk med seg fra kampen var et gult kort. Spissen har sju mål denne sesongen, men tapet gjør at Strømsgodset ligger på åttendeplass med åtte poeng på seks kamper.

FK Haugesund ligger på sjetteplass med 10 poeng etter søndagens seier.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media