SLO TILBAKE:  Tidligere Premier League-spiller og nåværende TV-ekspert Robbie Savage (t.h) sagde Mario Balotelli på direkten da han fikk høre hvorfor han ikke kunne spille gårsdagens FA Cup-kvartfinale. Balotelli svarte med å legge ut et bilde på Instagram, som viste at han hadde 38,7 i feber. Foto: NTB Scanpix/Instagram.
SLO TILBAKE: Tidligere Premier League-spiller og nåværende TV-ekspert Robbie Savage (t.h) sagde Mario Balotelli på direkten da han fikk høre hvorfor han ikke kunne spille gårsdagens FA Cup-kvartfinale. Balotelli svarte med å legge ut et bilde på Instagram, som viste at han hadde 38,7 i feber. Foto: NTB Scanpix/Instagram.Vis mer

Kalte Balotelli patetisk på direkten. Slik svarte italieneren

38,7 i feber.

(Dagbladet): Liverpool tok seg i går videre til FA Cup-semifinalen etter 1-0-seieren mot Blackburn på Ewood Park. Det gjorde de uten Mario Balotelli. Da Liverpool-troppen ble presentert en time før kampen manglet spissens navn. Klubben opplyste at sjukdom var grunnen for fraværet.

Den grunnen kjøpte ikke Robbie Savage, som er TV-ekspert for BT Sport.

- Patetisk er det ikke? Jeg vet ikke hvor syk han er, men å stå over en FA Cup-kvartfinale fordi du føler deg litt dårlig? Tull. Jeg skulle vært skikkelig dårlig for å ha stått over, sa den tidligere Blackburn-profilen på direkten ifølge Daily Mail.

En som tydeligvis fulgte med på tv-sendingen var nettopp Balotelli. Fra senga i Liverpool svarte italieneren med å legge ut et bilde av seg selv på Instagram.

På bildet holdt han opp et termometer som viste 38,7 grader og teksten: Ingenting stopper meg fra å se laget mitt vinne (Denne gangen vet dere hvorfor jeg ikke er med).

Liverpool-manager Brendan Rodgers hadde planer om å benytte 160 millionersmannen i gårsdagens kamp.

- Mario reiste med oss og trente, men følte seg dårlig på kvelden. Han overnattet også på hotellet. Legens råd var å sende han hjem. sa Brendan Rodgers etter gårsdagens kamp.