BRANN-COMEBACK: Christian Kalvenes (t.v.) er klar for sin tredje periode i Brann, og skal i første omgang spille for bergenserne ut 2010.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ANDREW YATES
BRANN-COMEBACK: Christian Kalvenes (t.v.) er klar for sin tredje periode i Brann, og skal i første omgang spille for bergenserne ut 2010.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

Kalvenes klar for Brann

Skrev kontrakt ut 2010.

|||Christian Kalvenes er klar for sin tredje periode i Brann. Foreløpig skal han være i klubben ut denne sesongen, skriver bt.no mandag.

- Vi er veldig godt fornøyd med å få denne avtalen på plass. Christian er en lokal gutt som har bidratt positivt i klubben to ganger tidligere. Han har gode personlige egenskaper, og er en anvendelig spiller, sier Branns administrative controller Roald Bruun-Hanssen.

Også 33 år gamle Kalvenes er veldig fornøyd med at avtalen endelig er på plass, og han gleder seg til å ta fatt i klubben han har spilt for ved to tidligere anledninger i karrieren.

- Nå håper jeg å få spille mye og vise fram det beste jeg kan. Det hadde vært utrolig kjekt, sier han til bt.no.

Forsvarsspilleren hadde i utgangspunktet ønsket seg en lengre avtale, og forhandlingene har trukket ut i tid.

Nå har det endt med en løsning der 33-åringen spiller for Brann ut 2010, med en opsjon på forlengelse ut 2011 som Brann kan benytte seg av dersom de er fornøyd.

(NTB)