Kalvenes og Burnley tapte i debuten

Senket av to dødballmål.

HODESTERK: Stokes Ryan Shawcross (t.h.) strekker armen i været etter å ha headet inn 1-0.Foto: /ScanpixAP/PA, Anna Gowthorpe
HODESTERK: Stokes Ryan Shawcross (t.h.) strekker armen i været etter å ha headet inn 1-0.Foto: /ScanpixAP/PA, Anna Gowthorpe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Christian Kalvenes fikk tillit fra start i den engelske ligaåpningen, men Burnleys comeback i toppserien endte med 0-2-tap mot Stoke.

Burnley er tippet en tøff sesong, og allerede etter en drøy halvtime var «The Clarets» under 0-2. Kalvenes startet på venstrebacken for opprykksgjestene, og dermed skrev han historie som første bergenser på øverste nivå i det engelske ligasystemet.

Ikke siden 1976 har Burnley tilhørt eliten i England. Kalvenes fikk frispark etter bare 37 sekunders spill etter å ha blitt utsatt for ulovligheter fra Stokes Ricardo Fuller. Nordmannen fikk også æren av å ta frisparket.

Kalvenes var involvert da Ryan Shawcross headet Stoke foran etter 19 minutter, men lysluggen kan neppe lastes for målet. Han prøvde å rette opp for en lagkamerat som glapp i markeringen av Shawcross, men ble for liten i duell med Stokes målscorer.

Et av Stokes mest effektive våpen sist sesong var Rory Delaps innkast. Veteranen ser ut til å fortsette i samme spor. Et innkast etter 33 minutter ble sendt i eget nett av Burnleys Stephen Jordan. Dermed ble Kalvenes og Burnley senket av to dødballmål.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer