Kamara fikset første stikk

Strømsgodsets Ola Kamara møtte Follos Mads Clausen til en duell på Playstation før cupfinalen. Det ble lekende lett for Godset-spissen.

Cupfinalen direkte i Dagbladets fotballstudio søndag klokka 13.15.

ULLEVAAL (Dagbladet): Det er 55 minutter inn i Dagbladets høyst uhøytidelige duell på Playstation-spillet Fifa 11, og Ola Kamara styrer den digitale utgaven styrer den digitale utgaven av seg selv med ekspertise.  

Mads Clausen har akkurat fått seg selv på scoringslista og gitt Follo nytt håp i Elkjøps lokaler en langpasning fra Ullevaal stadion, men Kamara punkterer oppgjøret med 3—1-scoringen.

- Der kom rett spiller på scoringslista, sier Godset-spissen med et smil.  

Kamara trygger ledelsen med én  scoring til, og gir drammensklubb første stikk med en overbevisende 4—1-seier.  

Fikk spille i rosa - Det var jevnt i starten, men så ble det ganske lett etter hvert. Det hadde vært fint hvis 2. omgang ble sånn på søndag også, sier Kamara, som på forhånd innrømmet å være en veldig dårlig taper på Playstation.

Mads Clausen hadde ingen problemer med å innrømme at rett mann gikk seirende ut av duellen.

- Jeg fikk vel som fortjent, sier han.

I det minste fikk Clausens digitale utgave ha på seg rosa drakt i møtet med Godset. På søndag er det bare keeper Glenn Arne Hansen som får lov, i motsetning til de ti utespillerne.

- Det er patetisk, latterlig. Jeg skjønner at man må følge regler, men det må være mulig å omgå det når man støtter en god sak, sier han om den rosa draktkampanjen deres der deler av overskuddet går til kreftforeningen.   Et av argumentene til Fotballforbundet var at Follo må spille i sine blå hjemmedrakter for å bygge en egen identitet.

- Det at vi spilte med rosa drakter mot Rosenborg skapte jo en identitet, mener Clausen som sier de fikk «et boost» av å spille med draktene i semifinalen.

I morgen må han og lagkameratene altså spille i blått og hvitt. Da er de på ingen måte favoritter.

- Vi går inn med senkede skuldrer, men kommer ikke for å spille for et hederlig resultat.

- Det er press på begge lag, men vi må tåle favorittstempelet, sier Kamara, som var med på Stabæk-laget som tapte for Vålerenga i cupfinalen for to år siden.

Spissen har fått gjennombruddet sitt i Tippeligaen denne sesongen, og endte på syv scoringer i serien.

Liker rollen Han var en av dem som måtte ta ansvar etter at Marcus Pedersen ble solgt til nederlandsk fotball i sommer.

- Jeg har fått en rolle der jeg føler meg viktig for laget. Nå kan jeg bidra med det jeg kan, sier han.