NY KONTRAKT: Ola Kamara har signert en ny kontrakt med LA Galaxy. Kontrakten varer i tre år. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
NY KONTRAKT: Ola Kamara har signert en ny kontrakt med LA Galaxy. Kontrakten varer i tre år. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpixVis mer

Ola Kamara med ny kontrakt i LA Galaxy

Kamara forlenget kontrakten

Ola Kamara har signert en ny treårskontrakt med Los Angeles Galaxy, meldte MLS-klubben på sitt nettsted onsdag.

Den norske landslagsspissen kom til Galaxy fra Columbus Crew før sesongen som nylig startet. Han scoret 34 mål til sammen de to foregående sesongene, tredje flest av samtlige spillere i MLS.

– Vi er glade for at Ola blir hos LA Galaxy i årene som kommer, sier trener Sigi Schmid til Galaxys nettsted.

– Han har vist seg som en av de mest produktive spissene i MLS de siste sesongene, og vi føler oss trygge på at det vil fortsette når han er hos oss. Vi ser fram til å ha ham som samlingspunkt i angrepet vårt.

Galaxy har fått enorm oppmerksomhet siden Zlatan Ibrahimovic nylig sluttet seg til klubben. Svensken har så langt måttet nøye seg med innhopp.

Kamara har spilt fire kamper fra start for Galaxy så langt i den nye sesongen, og han scoret i hjemmedebuten.

Bare David Villa og Bradley Wright-Phillips har flere MLS-mål enn Kamara de to siste årene. Nordmannen scoret 16 mål i 2016 og 18 i 2017. Forrige måned scoret han tre mål da Norge slo VM-klare Australia 4-1 på Ullevaal.

Galaxy spiller sin neste kamp lørdag borte mot Chicago Fire.

(NTB)