Kamara fortsetter å herje i USA - scoret begge målene i Crew-seier

Ligger på delt fjerdeplass på toppscorerlista i MLS. 

STORSCORER: Ola Kamara har grunn til å juble. Han står med 15 mål til nå i sesongen. Foto: Joe Maiorana / USA TODAY / NTB Scanpix
STORSCORER: Ola Kamara har grunn til å juble. Han står med 15 mål til nå i sesongen. Foto: Joe Maiorana / USA TODAY / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Ola Kamara fortsetter storspillet for Columbus Crew i den amerikanske eliteserien i fotball. Natt til mandag, norsk tid, scoret han begge målene og ble matchvinner da Crew vant 2-0 over New England Revolution.

- En fantastisk kveld. Tusen takk Crew-fans. Nå ser vi videre mot neste kamp, skriver nordmannen på Twitter.

Til tross for at Crew har slitt med poengsankingen denne sesongen, har 26-åringen fra Oslo virkelig fått vist seg frem for det amerikanske publikummet.

Han er nå oppe i 15 scoringer denne sesongen, og ligger på en delt fjerdeplass på toppscorerlista i MLS.

Fire scoringer bak David Villa

Foran på lista finnes navn som Sebastian Giovinco (16), David Villa (19) og Bradley Wright-Phillips (20).

Kamara scoret kampens første mål i det 41. minutt. Han fikk ballen inne i feltet på høyrefoten, fintet bort en spiller og satte den i nærmeste hjørne med venstre.

Like før slutt med nordmannen felt innenfor 16-meteren og fikk en - noe billig - straffe. Han satte straffesparket selv i det venstre hjørnet, helt utagbart for Revolution-keeperen.

Liten mulighet til sluttspillet

Den tidligere Stabæk- og Strømsgodset-spilleren hadde flere store muligheter og kunne fort ha scoret flere mål, men bør likevel være fornøyd med søndagens fangst.

Ifølge NTB har Columbus fremdeles en mulighet til å ta seg til sluttspillet, men opp til D.C. United og sluttspillplass skiller det fem poeng.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 434705477


Varnish cache server