Kamara fristilt av Austria Wien

Var ikke med på flyet da Austria Wiens reiste på treningsleir.

UTEN KLUBB: Ola Kamara var ikke med på flyet da Austria Wiens tropp reiste på treningsleir til Tyrkia onsdag. Ifølge østerrikske medier er nordmannen fristilt av storklubben. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
UTEN KLUBB: Ola Kamara var ikke med på flyet da Austria Wiens tropp reiste på treningsleir til Tyrkia onsdag. Ifølge østerrikske medier er nordmannen fristilt av storklubben. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ola Kamara var ikke med på flyet da Austria Wiens tropp reiste på treningsleir til Tyrkia onsdag. Ifølge østerrikske medier er nordmannen fristilt av storklubben.

Kamara fikk ikke den høstsesongen han ønsket seg i Austria. Ett mål på elleve kamper ble fasiten for nordmannen som ble hentet til Wien i januar i fjor. Nå tyder alt på at tiden i hovedstadsklubben er over.

Østerrikske ORF skriver at både Kamara og tidligere HamKam-spiss Roman Kienast er fristilt fra sine kontrakter.

Tirsdag bekreftet Austria Wien på sine hjemmesider at Kienast allerede har funnet seg en ny arbeidsgiver. Den høyreiste 30-åringen, som spilte for HamKam fra 2006 til 2009, vender tilbake til sin tidligere Sturm Graz. Kienast scoret 19 mål og var en viktig brikke da klubben ble seriemester i 2010/2011-sesongen.

Alt tyder også på at Ola Kamara nå er på klubbjakt. Da troppen til den kommende treningsleiren i Tyrkia ble presentert i forrige uke, uten at Kamaras navn var med, skrev flere østerrikske medier at nordmannen ikke er ønsket med videre.

Tidligere i januar ble den israelske sportsavisen Sports Walla sitert på at klubben Beitar Jerusalem skal være interessert i å sikre seg Kamaras tjenester. Beitar Jerusalem ligger i øyeblikket på fjerdeplass i den israelske toppserien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.