VISER SEG FRAM: Ola Kamara har scoret sju må på seks kamper fra start. Foto: lAP Photo/Jay LaPrete/NTB Scanpix
VISER SEG FRAM: Ola Kamara har scoret sju må på seks kamper fra start. Foto: lAP Photo/Jay LaPrete/NTB ScanpixVis mer

Kamara i storform: To nye scoringer for Columbus Crew

Det ble likevel 2-3-tap mot Sporting Kansas City i MLS.

Ola Kamara (26) scoret to nye mål for Columbus Crew, men det var ikke nok til å unngå 2-3-tap mot Sporting Kansas City i MLS søndag.

Den norske spissen er i storform i den amerikanske ligaen. Søndag scoret han kampens første mål i det 22. minutt da han satte ballen i mål fra kloss hold etter strålende forarbeid av Harrison Afful.

Like før pause hadde Kamara også en stor mulighet til å doble ledelsen, men avslutningen fra åtte-ni meter ble reddet av Kansas-målvakt Tim Melia.

Like etter hvilen ble kampen snudd på hodet da Columbus-midtstopper Tyson Wahl ble utvist etter at han felte Dominic Dwyer som bakerste mann. Benny Feilhaber satte staffen og utlignet for Kansas. Ikke lenge etterpå la Graham Zusi på til 2-1 etter en flott soloprestasjon.

Kamara var imidlertid ikke ferdiscoret for kvelden. Kvarteret før slutt ble spissen spilt fri av Tony Tchani. Fra skrått hold bøyde Kamara ballen vakkert i lengste hjørne. Scoringen var spissens sjuende på seks kamper fra start. I tillegg står han med fire innhopp.

Målet så lenge ut til å sikre 2-2 og ett poeng for Columbus, men akkurat i det kampuret hadde passert 90 minutter stanget Matt Besler inn seiersmålet for Kansas.

Tapet var nok en nedtur for Columbus som kun står med tre seirer på sesongens 16 første kamper. På tabellen ligger kun Chicago Fire bak Kamaras lag.