SKIFTER BEITE: Ola Kamara blir Molde-spiller.
Foto: Gunnhild Toldnes / Dagbladet
SKIFTER BEITE: Ola Kamara blir Molde-spiller. Foto: Gunnhild Toldnes / DagbladetVis mer

Kamara klar for Molde

- Opplagt at vi ville melde vår interesse, sier Tor Ole Skullerud.

(Dagbladet/NTB): Ola Kamara er klar for Molde etter å ha skrevet under på en ettårskontrakt. Den tidligere Strømsgodset-spilleren ble frigitt av Austria Wien tidligere i januar.

Det melder Molde på sin nettside. Molde er for tiden på treningsleir i Spania, og Kamara trente med sine nye lagkamerater for første gang i formiddag.

- Det er riktig, Ola var med på treningsøkta i formiddag, bekrefter MFK-trener Tor Ole Skullerud til Rbnett.

Kamara har flere sesonger i Strømsgodset bak seg, og spissen var sentral da klubben ble seriemester i 2013, men returnerer altså ikke til Drammen.

Skullerud ikke i tvil Kamara har også spilt for klubbene SV Ried, 1860 München og Austria Wien og har sju landskamper for Norge.

- Ola var i A-landslagstroppen i den perioden jeg var i trenerteamet der, og er en spillertype som vi diskuterte da jeg ble MFK-trener for ett år siden. Da sjansen dukket opp nå, var det opplagt at vi ville melde vår interesse, sier Skullerud.

- Han er en typisk "bakromsspiss" og har utviklet scoringsferdighetene sine, mener Molde-treneren.

Den finske backen Janne Saksela (21) slutter seg også til MFK-troppen i Spania i løpet av onsdagen, melder Rbnett. Det er i første omgang snakk om et prøvespill.