Kamara-miss verre enn Tevez, Podolski og Villa

Tippeligaen representert på skrekkliste over sesongens verste misser.

KJEMPEMISS: Strømsgodsets Ola Kamara nikker over åpent mål etter retur fra Odd-keeper Arni Gautur Arason. Foto gjengitt med tillatelse fra TV 2
KJEMPEMISS: Strømsgodsets Ola Kamara nikker over åpent mål etter retur fra Odd-keeper Arni Gautur Arason. Foto gjengitt med tillatelse fra TV 2Vis mer

|||
(Dagbladet): Nettstedet «101 Great Goals» har blitt et populært sted å finne videoer av fotballscoringer som er lastet opp på nettet - i de fleste tilfeller i strid med diverse rettigheter.

Det forhindrer ikke at siden er en fin måte å finne all verdens flotte scoringer - gjerne bare minutter etter at ballen har gått i nettet.

Nå har de imidlertid tatt for seg noen anledningen der ballen slett ikke går i nettet, enda det ser ut som det eneste mulige utfallet. De har nemlig samlet de ti største missene så langt i sesongen 2010/11.

Og Tippeligaen er pent representert med en fin-fin andreplass: Ola Kamaras heading over på blankt mål etter retur fra Arni Gautur Arason (eller «Arsen» som nettstedet kaller islendingen).

• Se videoen - som er helt lovlig publisert hos TV 2.

Det skal sies at Kamara fikk liten tid til å tenke seg om eller sikte da ballen plutselig lå på panna hans. Mange av de andre missene på lista hadde sikkert fortjent minst like høy rangering.

Han trenger heller ikke å skamme seg over selskapet han har havnet i på denne lista. På plassene bak ham følger solide navn som Carlos Tevez, David Villa og Lukas Podolski.

Det er bare å hygge seg med skrekkvideoene på lista. Se - men ikke lær.