Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Nordmenn i MLS

Kamara scoret da Galaxy tapte

Ola Kamara scoret én gang og var sentral i forspillet til mål nummer to da Los Angeles Galaxy tapte 2-3 for Houston Dynamo i MLS lørdag.

SENTRAL: Ola Kamara scoret én og var med i forspillet til et annet mål da LA Galaxy tapte mot Houston Dynamo. Foto: NTB Scanpix
SENTRAL: Ola Kamara scoret én og var med i forspillet til et annet mål da LA Galaxy tapte mot Houston Dynamo. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kamara og lagkameratene fikk en marerittstart på kampen i Houston da Alejandro Fuenmayor sendte hjemmelaget i ledelsen etter et frispark allerede etter to minutters spill. Flere Dynamo-spillere kunne se ut til å stå i offside da frisparket ble slått, men dommeren godkjente målet tross store protester.

Seks minutter før pause kom så utligningen. Kamara erobret ballen høyt i banen og hadde med seg Zlatan Ibrahimovic og Giovanni dos Santos henholdsvis til venstre og høyre for seg. Nordmannen valgte å spille til den svenske legenden, som fyrte av et skudd Houston-keeper Joe Willis måtte gi retur på. Foran mål satte dos Santos ballen enkelt i mål til 1-1.

To minutter etter pause tok hjemmelaget på ny ledelsen ved Romell Quioto. Det så lenge ut til å bli den avgjørende scoringen, men fem minutter før slutt kombinerte Zlatan, dos Santos og Kamara igjen fint.

Ibrahimovic slo en lang ball i bakrom, hvorpå dos Santos slo et innlegg Kamara på goalgettervis styrte inn i lengste hjørne.

Da trodde de fleste at gjestene hadde berget ett poeng, men i siste minutt klarte ikke Jørgen Skjelvik og de øvrige Dynamo-forsvarerne å rydde ballen unna etter et farlig innlegg. Til slutt stanget Memo Rodriguez inn vinnermålet.

Både Skjelvik og Kamara spilte hele kampen for Galaxy. Det samme gjorde Zlatan Ibrahimovic. Med ett poeng ville Los Angeles-klubben klatret til sluttspillplass i MLS, men nå ligger klubben i stedet poenget bak Dynamos, som innehar den siste sluttspillplassen fra Western Conference.

Magnus Wolff Eikrem fikk sju minutter som innbytter da Seattle Sounders måtte nøye seg med 0-0 mot Columbus Crew på hjemmebane lørdag.

Sounders maktet ikke avgjøre kampen til sin fordel selv om Crew fikk midtbanespiller Pedro Santos utvist allerede etter et kvarters spill.

Seattle ligger fortsatt helt sist i Western Conference.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media