Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kamara tror Johansen vil lykkes i skotsk fotball

- Det er derfor Celtic henter ham.

- GLAD PÅ STEFANS VEGNE: Stefan Johansen (t.v.) ble ønsket lykke til av landslags-romkamerat og Godset-kollega Ola Kamara da han forlot Abu Dhabi for å forhandle ferdig en overgang i dag tidlig. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix
- GLAD PÅ STEFANS VEGNE: Stefan Johansen (t.v.) ble ønsket lykke til av landslags-romkamerat og Godset-kollega Ola Kamara da han forlot Abu Dhabi for å forhandle ferdig en overgang i dag tidlig. Foto: Erlend Aas / NTB Scanpix Vis mer

ABU DHABI (Dagbladet): I dag morges forlot Stefan Johansen landslagets hotell i Abu Dhabi med kurs for sluttforhandlinger med en ny klubb.

Romkamerat Ola Kamara sier han ønsket Strømsgodset-kollegaen lykke til på reisen.

- Jeg er veldig glad på Stefans vegne hvis det blir en overgang. Han dro i samtaler nå, og jeg ga ham en «high five» da han forlot hotellet, sier Kamara til Dagbladet.

Han er imponert over stegene Johansen har tatt, som gjorde ham til Tippeligaens beste spiller i fjor, og som trolig også gjør ham til utenlandsproff i løpet av de nærmeste dagene.

- Det er stort, for han har klart dette selv. Godset er et bra springbrett, men det er ikke alle spillere som lykkes i Godset heller.  Det har han klart strålende, og det er hans egen fortjeneste, sier Kamara.

- Spillende lag Det er ventet, men ikke offisielt bekreftet, at det er skotske Celtic Johansen er på vei til forhandlinger med. Kamara bekrefter indirekte at det er hold i spekulasjonene når Dagbladet spør hvordan det blir for en tekniker som Johansen å komme til en fysisk liga som den skotske.

- Det kan jo fort bli kamper mot både Real Madrid, Barcelona og Manchester City i Champions League. Da trenger du ikke bare å tenke på kamper i skotsk Premier League, sier Kamara og ler.

- Jeg tror Celtic er et spillende lag, det er derfor de henter Stefan. Jeg tror han er fornøyd hvis det blir dem, sier Kamara før han blir hemmelighetsfull igjen:

- Men jeg vet ikke, han har ikke sagt noe til meg, det er dere i pressen som spekulerer, sier Kamara med et smil.

Tror på erstatning Han er ikke så bekymret for hullet Stefan Johansen vil etterlate seg i Strømsgodset.

- Vi hadde også Mohammed Abu, som var Godsets og Tippeligaens beste midtbanespiller. Da han dro, kom Stefan inn, og også han ble Tippeligaens beste spiller. Rollen gjør spillere gode, og Ronny Deila har vært flink til å finne nye folk. Og klubben får sikkert en del penger for Stefan, sier Kamara.