Kamara utliknet etter ett minutt på banen

Mens resten bommet, bommet og bommet.

TOK FØRINGEN:Admir Rasic gir Sandefjord ledelsen under søndagens eliteseriekamp på Marienlyst stadion i Drammen. Godset kom tilbake og reddet et poeng i solsteika.
Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
TOK FØRINGEN:Admir Rasic gir Sandefjord ledelsen under søndagens eliteseriekamp på Marienlyst stadion i Drammen. Godset kom tilbake og reddet et poeng i solsteika. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Strømsgodset - Sandefjord 1-1 (0-1)

Sandefjord ledet, men satset på å forsvare seg. Strømsgodset sløste med sjansene, og lagene måtte nøye seg med ett poeng hver søndag.

Det endte 1-1, og Sandefjord har ikke vunnet i serien siden 6. mai. Fattige tre poeng på de åtte siste kampene har sørget for at vestfoldingene nærmer seg bunnstriden.

I den 16. serierunden på Marienlyst fikk Patrick Walkers mannskap en drømmestart da Admir Rascic gjorde 1-0 allerede etter fem minutter.

Strømsgodset-spillerne raste mot dommer Terje Hauge og mente Lars Ivar Moldskred burde hatt frispark i duellen han tapte mot Sandefjords Birger Madsen. Admir Rascic fikk lurt ballen over mållinjen og gjorde sitt tredje mål for sesongen.

— Det var et soleklart frispark. Madsen tråkket meg på foten og gikk i kroppen min. Jeg er lynforbannet over at jeg ikke får frispark, og det var iallfall ingen keepertabbe, sa Moldskred som også tidligere i sesongen er kommet i fokus etter baklengsmål.

Strømsgodset led under savnet av nøkkelspillerne Fredrik Winsnes og Alexander Aas, som sonet karantene for gule kort. Likevel var nok Godset-trener Ronny Deila den som var mest skuffet over bare ett poeng.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer