Kamara utliknet etter ett minutt på banen

Mens resten bommet, bommet og bommet.

TOK FØRINGEN:Admir Rasic gir Sandefjord ledelsen under søndagens eliteseriekamp på Marienlyst stadion i Drammen. Godset kom tilbake og reddet et poeng i solsteika.
Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
TOK FØRINGEN:Admir Rasic gir Sandefjord ledelsen under søndagens eliteseriekamp på Marienlyst stadion i Drammen. Godset kom tilbake og reddet et poeng i solsteika. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

||| Strømsgodset - Sandefjord 1-1 (0-1)

Sandefjord ledet, men satset på å forsvare seg. Strømsgodset sløste med sjansene, og lagene måtte nøye seg med ett poeng hver søndag.

Det endte 1-1, og Sandefjord har ikke vunnet i serien siden 6. mai. Fattige tre poeng på de åtte siste kampene har sørget for at vestfoldingene nærmer seg bunnstriden.

I den 16. serierunden på Marienlyst fikk Patrick Walkers mannskap en drømmestart da Admir Rascic gjorde 1-0 allerede etter fem minutter.

Strømsgodset-spillerne raste mot dommer Terje Hauge og mente Lars Ivar Moldskred burde hatt frispark i duellen han tapte mot Sandefjords Birger Madsen. Admir Rascic fikk lurt ballen over mållinjen og gjorde sitt tredje mål for sesongen.

— Det var et soleklart frispark. Madsen tråkket meg på foten og gikk i kroppen min. Jeg er lynforbannet over at jeg ikke får frispark, og det var iallfall ingen keepertabbe, sa Moldskred som også tidligere i sesongen er kommet i fokus etter baklengsmål.

Strømsgodset led under savnet av nøkkelspillerne Fredrik Winsnes og Alexander Aas, som sonet karantene for gule kort. Likevel var nok Godset-trener Ronny Deila den som var mest skuffet over bare ett poeng.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.