Kameraten til Aston Villa-stjerne drept i sjalusidrama

- Det gjør meg vondt.

SORG: Jores Okore var i sjokk da ha fikk høre at barndomsvennen ble knivstukket og drept i København i går. Foto: AFP PHOTO/ SCANPIX/ CLAUS BECH
SORG: Jores Okore var i sjokk da ha fikk høre at barndomsvennen ble knivstukket og drept i København i går. Foto: AFP PHOTO/ SCANPIX/ CLAUS BECHVis mer

(Dagbladet): I dag kom beskjeden om at 18 år gamle Taheer Saadaoui mistet livet etter å ha blitt knivstukket i København i går kveld. 18-åringen var en nær bekjent av Aston Villas danske midtstopper Jores Okore.

Okore vokste selv opp i det tøffe miljøet i indre København, men brukte fotballen som en utvei. Like heldig var ikke Saadaoui.

Sjalusidrama Ifølge danske Extrabladet, skal han ha blitt fraktet til et akuttmottak i byen i en privat bil med et knivstikk i brystet. Legene fikk ham umiddelbart på operasjonsbordet, men livet hans sto ikke til å redde.

Avisen skriver videre at det visstnok skal ha vært et sjalusidrama som er bakgrunn for den tragiske hendelsen. Offeret skal ha vært for nærgående overfor gjerningsmannens kjæreste.

I morges meldte en 19 år gammel mann seg selv til politiet. Han har blitt avhørt i løpet av dagen.

- En fin gutt Okore, som ble solgt til Brimingham-klubben i sommer har tatt det som har skjedd meget tungt, og sier til avisen at han aldri så for seg at noe slikt skulle skje.

- Jeg kjenner ham som en fin, stille, rolig og jordnær gutt. Det gjør meg vondt at dette skulle skje med ham. Det virker underlig at en gutt jeg har kjent i så mange år er død.

- Jeg ble målløs da jeg fant ut av det. Jeg var bare sjokkert. I alle fall nå som jeg vet at det var ham, og jeg tenker at han ikke hadde noe med noen gjenger å gjøre. Han var en fin gutt som gikk på skolen, sier Okore.

Skadet Aston Villa møter i kveld Tottenham i ligacupen hjemme på Villa Park, men det blir uten Jores Okore.

21-åringen pådro seg nemlig en korsbåndsskade forrige helg og er borte fra fotballen de neste ni månedene.