Raw Air:

Kamil Stoch klart best i Raw Air-åpningen

Robert Johansson toer.

BEST: Den norske innsatsen var solid, men ingen kunne stoppe Kamil Stoch fra å vinne i Raw Air-åpningen i Holmenkollen. Robert Johansson ble toer i kvalifiseringen. Foto: Terje Bendiksby, NTB scanpix via AP
BEST: Den norske innsatsen var solid, men ingen kunne stoppe Kamil Stoch fra å vinne i Raw Air-åpningen i Holmenkollen. Robert Johansson ble toer i kvalifiseringen. Foto: Terje Bendiksby, NTB scanpix via AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den norske innsatsen var solid, men ingen kunne stoppe Kamil Stoch fra å vinne i Raw Air-åpningen i Holmenkollen. Robert Johansson ble toer i kvalifiseringen.

Norge hadde seks hoppere blant de tolv beste fredag. I alt gikk 10 av 13 nordmenn videre til søndagens individuelle renn.

Stoch var i en egen klasse. Den polske stjernen landet på 131 meter og var 6,2 poeng foran Johansson, som hoppet en halv meter kortere enn rivalen.

Johann André Forfang ble nummer fire etter et svev på 130 meter, mens Andreas Stjernen tok sjetteplassen. Trønderen klarte 127,5 meter i kveldsrennet.

Daniel-André Tande fikk ikke helt klaff, men endte likevel akkurat innenfor topp ti etter et hopp på 124,5 meter.

Nedtur for Fannemel

Deretter la Marius Lindvik (125 meter) og Halvor Egner Granerud (124) seg på 11.- og 12.-plass.

Problemene fortsatte for Anders Fannemel i Raw Air-premieren. Han klarte bare 123 meter og havnet på 18.-plass. Hornindal-hopperen får ikke være med i lørdagens lagkonkurranse. Det opplevde han også i fjorårets utgave.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer