<strong> TAR OVER BUNNLAGET:</strong>   Bernhard Kaminski fikk sparken i Sparta Sarpsborg. Nå tar han over Tønsberg Vikings. 
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
TAR OVER BUNNLAGET: Bernhard Kaminski fikk sparken i Sparta Sarpsborg. Nå tar han over Tønsberg Vikings. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Kaminski klar for Tønsberg

Fikk sparken i Sparta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bernhard Kaminski måtte ikke vente lenge på sin neste trenerjobb. Lille julaften skrev tyskcanadieren under for ishockeyklubben Tønsberg.

Kaminski ble onsdag spraket som trener for Sparta. Under en uke etterpå fant han seg en ny klubb i den norske eliteserien.

- Bernhard er klar for oss ut sesongen og har signert en kontrakt med opsjon også for neste sesong. Vi har håp om at dette kan være en mann for oss på sikt, sier Tønsbergs sportssjef Henning Persson til TV 2.

Tønsberg ligger sist på tabellen og har bare tatt ti poeng etter 26 seriekamper. Nå håper klubben at Kaminski kan skape ro i laget. Flere har vikariert som trener for Tønsberg etter at Sergej Pusjkov fikk sparken i november.

- Vi trenger en trener som kan opprettholde disiplinen i laget og sørge for kontinuitet i det vi driver med. Reserveløsningene våre fungerte egentlig veldig bra med ok resultater, men dette er folk som har full jobb og lite tid. Det holder ikke i lengden, sier Persson.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer