Kamma-spiller til Chelsea

John Anders Rise får en drømmesjanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) John Anders Rise (17) har fått beskjeden alle fotballspillende tenåringen drømmer om. Han skal trene med en engelsk Premier League-klubb i ei uke.

Og det er ikke en hvilken som helst klubb som har ringt ham. Selveste Chelsea, regjerende seriemester og etter alt å dømme også kommende seriemester.

- Jeg trodde ikke på det da jeg hørte om det første gangen, men etter hvert forsto jeg at det var sant, da speideren visste så mye om meg, sier Rise til Hamar Arbeiderblad.

VIF-spiller samme vei

Forsvarsspilleren har bare to cupkamper med Ham-Kam å vise til, men Chelsea har åpenbart fulgt 17-åringen nøye.

- Først og fremst er det moro for John Anders. For det andre er det en anerkjennelse for vårt utviklingsapparat. Det viser at det er mulig å bli lagt merke til, selv om du ikke spiller fast på A-laget, sier klubbdirektør Truls Haakonsen til lokalavisa.

Førstkommende søndag reiser han til London, for å trene med blåtrøyene.

Det samme tilbudet har også Vålerenga-talentet Glenn Roberts fått.

- Chelsea var i Østfoldhallen da vi spilte mot Viborg (8-0) og der laget Glenn to mål. Det er årsaken til interessen. I e-posten står det at de ønsker ham over en periode i slutten av februar og også vil se ham i en kamp, sier Lars Bohinen til VG.

Debatt

Hvem tror du blir den neste spilleren fra Tippeligaen som drar til Premier League?

FÅR SJANSEN: John Anders Rise (17) skal trene med seriemesterne i ei uke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer