Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Flere vil leie Martin Ødegaard

Kamp om Ødegaard

Vitesse håper å lande en Martin Ødegaard-overgang, men den nederlandske klubbens sportsdirektør innrømmer at det er en tøff dragkamp om nordmannen.

PÅ UTLÅN?: Martin Ødegaard er fremdeles i Real Madrid, men flere klubber kjemper om å få låne nordmannen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
PÅ UTLÅN?: Martin Ødegaard er fremdeles i Real Madrid, men flere klubber kjemper om å få låne nordmannen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De siste dagene har Vitesse seilt opp som en het kandidat til å få låne Ødegaard fra Real Madrid, men det er ikke gitt at det blir slik.

- Vi kommer til å ha kontakt de kommende dagene. Det er ikke lett, for det er mange klubber som er interessert i ham, men vi håper fortsatt at han kommer til Vitesse, sier sportsdirektør Marc van Hintum til avisen De Telegraaf.

Det var Nettavisen som omtalte saken først.

Fredag snakket Vitesse-trener Leonid Slutskij om interessen for Ødegaard.

- Vi får se, dersom han ikke har signert en kontrakt så er det ikke offisielt. Jeg håper at det blir offisielt, sa russeren til FOX Sports.

Ødegaard har tidligere spilt på lån i en annen klubb i den nederlandske æresdivisjonen, nemlig Heerenveen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!