Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kamp uten nerve

Det handlet om bronsemedaljer, Royal Leauge og en plass i UEFA-cupen, men verken Lyn eller Lillestrøm virket interessert.

Etter 1-1 er Lyn på femte- og Lillestrøm på sjuendeplass.

Lillestrøm var det førende laget i første omgang, og tok da også fortjent ledelsen etter 27 minutters spill, da Pål Steffen Andresen fikk pirket ballen over streken etter en del fram og tilbake etter corner.

Før og etter det skjedde svært lite foran de to målene. Lagene verken kunne eller ville skape noe som helst. Det ble med et par halvhjertede forsøk fra både vertene og gjestene.

I annen omgang våknet Lyn noe til liv, og skapte sjanser, uten at det ble så veldig mye ut av det. Jan Derek Sørensen hadde en stor sjanse, det samme hadde Tommy Berntsen, men det måtte et straffespark til før det ble mål for Lyn, en scoring som kom etter 62 minutter.

Det var et straffespark av den billige sorten, men Lyn takket og bukket, og fra krittmerket ga Leif Gunnar Smerud laget et heldig mål, og kampen ny giv.

Men heller ikke dette løftet Lyn, som selv om de førte kampen, ikke var i stand til å gjøre livet surt for Emille Baron i LSK-målet. Det hele ebbet ut med ett poeng til hvert av lagene, og bronsemedaljen henger nå i en syltynn tråd. For Lillestrøm er håpet om medalje ute, og det blir neppe Royal League heller.

®NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media