St Etienne - Angers

Kamp utsatt etter skandalescener

Kampen mellom St Etienne og Angers ble utsatt i en time etter blussangrep fra hjemmefansen.

PYRO: Oppgjøret mellom Saint-Ètienne - Angers avbrytes etter at Ultras kaster pyro på banen. Ifølge franske RMC Sport var dette en del av flere demonstrasjoner mot St. Etienne-trener Claude Puel. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kampen mellom Saint-Étienne og Angers er utsatt. Det skjedde etter at Saint-Étienne-fans kastet titalls bluss ut på banen rett før kampstart.

- Det hele skjedde før kampen og det skyldes økende misnøye mot manager Claude Puel. Det har vært protester på treningsfeltet hvor fansen har hengt opp bannere, sier V Sport kommentator, Paul Thomas Clay, til Dagbladet.

Ifølge franske RMC Sport er dette en demonstrasjon mot St. Etienne-trener Claude Puel, som fansen ikke er spesielt fornøyd med.

Etter ti runder ligger storklubben sist på tabellen, med bare fire poeng. Deres forrige kamp var et 5-1 tap mot Strasbourg.

Etter det vonde tapet fikk ultrasupporterne nok og krevde at trener Claude Puel skulle gå av. De ga ham 24 timer til å si opp jobben.

- De har ikke vunnet en eneste kamp og det må være en historisk dårlig serieåpning. Fansen er veldig misfornøyde og fotballen betyr veldig mye i byen, sier Clay og fortsetter:

- Det er ingen by hvor det er mye penger. Det er en by med arbeidere og fotballen betyr alt. Når det går dårlig med laget deres, så sier de ifra. De er fortsatt det mestvinnende laget i Frankrike selv om de har vært middelmådige i noen år, så de krever mye.

Puel snakket med franske L'Equipe før dagens kamp.

- Jeg har vært her i to år og har et oppdrag, sa treneren.

Og siden han ikke sa opp tok Saint-Etiennes «ultras» saken i egne hender fredag kveld. Før kveldens kamp mot Angers rakk å komme i gang kastet ultrasupportere en rekke bluss inn på banen.

Dommeren beordret spillerne til å løpe inn i garderoben.

En time etter at kampen egentlig skulle startet så er kampen nå i gang igjen. Og etter en snau halvtime har gjestene Angers tatt ledelsen 1-0.

Dagbladet oppdaterer saken

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer