- Kampanje mot By Rise

Tromsøs assistenttrener Otto Ulseth føler seg misbrukt i en kampanje mot Rosenborg-trener Ola By Rise.By Rise: - Dette lever jeg greit med

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TROMSØ (Dagbladet): Ulseth viser til gårsdagens artikkel i VG, der han angivelig er kritisk til Ola By Rises «tukling» med første-11-eren. Ulseth understreker at han føler seg feiltolket, ikke feilsitert.

Kollegaer

- Det er riktig at jeg har sagt at det er en fordel for RBK om de får satt en første-11-er. Men min ytterst beskjedne kritiske merknad er - når jeg leser mellom linjene - brukt i en sammenheng som gjør at jeg føler meg misbrukt i et angrep på Ola By Rise. Det vil jeg ha meg frabedt, sier Ulseth til Dagbladet.

By Rise og Ulseth er tidligere kollegaer i Adresseavisen, avisa Ulseth nå har permisjon fra for å være Per Høgmos assistentrener i Tromsø.

- Jeg har sjøl vært kritisk til RBK, men det har vært med en fotballfaglig begrunnelse. Jeg klarer ikke se en slik begrunnelse bak deler av det som skrives nå, som når VG for eksempel konstaterer at «Rosenborg ikke er til å kjenne igjen». Og da må det være andre motiver sier Ulseth.

Kampanje

Ulseth anklager deler av norsk presse for å drive en kampanje mot RBK-trener Ola By Rise.

- Det virker nå som om noen er ute etter å «ta» Ola. Det er en kampanje på gang, og det får jeg vondt i magen av.

VONDT: I går var TIL-trener Otto Ulseth og serielederne «Gutan» på plass på treningsstudio i Tromsø.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer