Kampen - runde for runde

Mike Tyson ble sendt i gulvet av briten Danny Williams i fjerde runde, og klarte aldri å reise seg igjen.

FØRSTE RUNDE

Jern-Mike åpner friskt og ser kvikk ut. Et minutt før bjella ringer sjangler Williams. Tyson får inn nok en upper-cut. Første runde til Tyson.

ANDRE RUNDE

Williams viser at han ikke bare er en punchingball, og Tyson får smake sin egen medisin. Nå er det kamp!

TREDJE RUNDE:

Tyson forsøker å få Williams opp i hjørnene, men Williams gir like mye som han tar. Tyson har fått et kutt ved høyre øye.

FJERDE RUNDE:

Williams har fått mye juling, men står fortsatt støtt. Tyson kan ikke ha regnet med at dette skulle gå så mange runder. Nå begynner han kanskje å kjenne den ekstra vekta. Williams får levere mange slag ubesvart.

Tyson mottar en slagsalve og havner i gulvet. Tyson er i trøbbel. Dommeren teller til seks, og sender Williams til motsatt hjørne. Dommeren begynner en ny telling, men 38-år gamle Jern-Mike har ikke bein å stå på. Det er over. Tyson er ferdig. Williams vinner.

(Kilder: Skysports, Boxingcentral.com)

UTSLÅTT: Tyson gikk i canvas'en etter 2 minutter og 51 sekunder av fjerde runde.
SJOKKSEIER: Danny Williams vises til et nøytralt hjørne mens Tyson tar telling.
TUNG: Jern-Mike har aldri vært tyngre, og satset nok på en rask avgjørelse. Mot slutten av kampen ble det tungt for Tyson å dra på sine 115 kilo.
UNDERDOG: Seier til Briten Danny Williams ga igjen ni ganger pengene hos bookmakerne. - Jeg trodde hele tiden at jeg ville vinne, sa han.