Kampen mot klokka

«Det vil gi Solskjær et problem», skriver Manchester Evening News, om det skulle vise seg at Paul Pogba ikke blir klar mot Liverpool.

KJEMPER FOR Å BLI KLAR: Paul Pogba håper å rekke Liverpool-kampen. Foto: Oli SCARFF / AFP / NTB Scanpix
KJEMPER FOR Å BLI KLAR: Paul Pogba håper å rekke Liverpool-kampen. Foto: Oli SCARFF / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Manchester United forbereder seg på storfint besøk når rivalen Liverpool entrer gressmatta på Old Trafford førstkommende søndag.

Manager Ole Gunnar Solskjær (46) har omtalt oppgjøret som den perfekte kampen å slå tilbake på for United, i kjølvannet av svake sportslige resultater.

Samtidig kan nordmannen stå overfor et dilemma mot Liverpool, for stjernespiller Paul Pogba (26) kjemper mot klokka for å bli klar til oppgjøret.

Tabloidavisa Daily Mail hevder at franskmannen ikke vil rekke kampen, og at han også er tvilsom til spill resten av oktober.

Tabloidavisa Daily Mirror hevder på sin side at trioen Paul Pogba, Aaron Wan-Bissaka og Luke Shaw rekker Liverpool-kampen, mens Anthony Martial også kan rekke oppgjøret. På toppen av det hele ble keeper David de Gea også skadet under landslagspausen.

- Nesten klar

Pogba har den siste tiden oppholdt seg i varme Dubai i håp om å framskynde rehabiliteringen, etter ankelskaden han pådro seg.

«Nesten klar», skrev Pogba til en video han la ut i sosiale medier i forrige uke.

Den anerkjente journalisten Mark Ogden i ESPN skriver at stemninga i United-troppen har blitt verre etter at Pogba pådro seg skaden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer