Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kampen mot klokka

«Det vil gi Solskjær et problem», skriver Manchester Evening News, om det skulle vise seg at Paul Pogba ikke blir klar mot Liverpool.

KJEMPER FOR Å BLI KLAR: Paul Pogba håper å rekke Liverpool-kampen. Foto: Oli SCARFF / AFP / NTB Scanpix
KJEMPER FOR Å BLI KLAR: Paul Pogba håper å rekke Liverpool-kampen. Foto: Oli SCARFF / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Manchester United forbereder seg på storfint besøk når rivalen Liverpool entrer gressmatta på Old Trafford førstkommende søndag.

Manager Ole Gunnar Solskjær (46) har omtalt oppgjøret som den perfekte kampen å slå tilbake på for United, i kjølvannet av svake sportslige resultater.

Samtidig kan nordmannen stå overfor et dilemma mot Liverpool, for stjernespiller Paul Pogba (26) kjemper mot klokka for å bli klar til oppgjøret.

Tabloidavisa Daily Mail hevder at franskmannen ikke vil rekke kampen, og at han også er tvilsom til spill resten av oktober.

Tabloidavisa Daily Mirror hevder på sin side at trioen Paul Pogba, Aaron Wan-Bissaka og Luke Shaw rekker Liverpool-kampen, mens Anthony Martial også kan rekke oppgjøret.

På toppen av det hele ble keeper David de Gea også skadet under landslagspausen.

- Nesten klar

Pogba har den siste tiden oppholdt seg i varme Dubai i håp om å framskynde rehabiliteringen, etter ankelskaden han pådro seg.

«Nesten klar», skrev Pogba til en video han la ut i sosiale medier i forrige uke.

Den anerkjente journalisten Mark Ogden i ESPN skriver at stemninga i United-troppen har blitt verre etter at Pogba pådro seg skaden.

Pogba har mistet fem kamper denne sesongen, og kilder forteller til Ogden at franskmannens innflytelse på resten av laget har vært god siden sommeren, og at han derfor er savnet både på og utenfor banen.

- Problem

I løpet av uka vil det komme en bekreftelse på om stjerna rekker Liverpool-kampen, når han returnerer til treningsfeltet Carrington, hvor det vil bli gjort ytterligere undersøkelser på omfanget av skaden.

«Det vil gi Solskjær et problem», skriver Manchester Evening News om det skulle vise seg at Pogba ikke blir klar.

Avisa peker på at Nemanja Matic (som for øvrig nylig fikk karakteren 1 på børsen i samme avis, da de tok for seg alle United-spillernes prestasjoner denne sesongen) ikke har sett bra ut, mens Fred fortsetter å underprestere etter den store overgangen fra Sjakhtar Donetsk.

Samtidig har ikke Juan Mata eller Jesse Lingard bidratt i stor grad offensivt, for et lag som sliter med å score mål.

Den eneste spilleren som er sikret en plass på midtbanen til Solskjær er Scott McTominay, som kan få med seg en eller to spillere på midtbanen i krigen mot Liverpool.

KRITISK: I et eksklusivt intervju med svenske Expressen går Zlatan Ibrahimovic til angrep på landslagssjef Janne Andersson. Video: Expressen. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet Vis mer

Lanserer unggutter

Unggutten James Garner (18) har fått gode skussmål, men Solskjær har ikke benyttet seg av tenåringen til tross for skadeproblemene. Fred spilte ved siden av McTominay i tapet mot Newcastle, med Andreas Pereira, Juan Mata og Daniel James foran seg.

Solskjær hadde nok håpet å ha en annen enn Fred til å demme opp for trioen Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané, men det spørs om han vil satse på noen andre enn brasilianeren hvis Pogba er ute.

Manchester Evening News lanserer Axel Tuanzebe som en mulighet ved siden av McTominay, dersom Victor Lindelöf rekker Liverpool-kampen. Svensken har slitt med en ryggskade. Tuanzebe har tidligere hatt en midtbanerolle i enkeltkamper.

Uansett hva Solskjær bestemmer seg for vil nok laguttaket gi nordmannen hodebry.

Liverpool har ikke avgitt poeng i ligaen denne sesongen, men United spilte 0-0 i samme oppgjør under Solskjær forrige sesong, hvor hjemmelaget også så knepent farligst ut. Det kan gi laget nødvendig selvtillit og tro på at de kan få med seg noe søndag.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media