Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kampen om Cecilie

Nytt sirkus rundt Cecilie Leganger er i gang. Hun skal være aktuell for både Tertnes og Hypo Niederösterreich.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Frode Kyvåg er helt overbevist om at hun blir i Bækkelaget.

I Bergen skal det nå versere rykter om at den egentlige grunnen til at supermålvakten vil vekk fra Bækkelaget er samarbeidsproblemer med Frode Kyvåg.

Bækkelagets trener avviser dette kontant.
- Cecilie har hatt to spesialtrenere hos oss. Det er de som har tatt seg av henne hele tida. Hvilke samarbeidsproblemer med meg skal det da være snakk om, sier Frode Kyvåg til Dagbladet.

Hypo på banen

Hypo-manageren Gunnar Prokop har allerede sikret seg Bækkelagets keeper og ass.trener Odd Egil Eidsæther som trener for neste sesong. Nå vil han ha et møte med Cecilie Leganger snarest.

Bergens Tidende hevder at 23-årige Cecilie har frist til 1. juni med å bestemme seg for om hun vil forlenge kontrakten med Bækkelaget.

Det betyr at Tertnes har begrenset tid på å overtale keeperstjernen.

Alle nekter

- Bare tøys. Jeg vet ikke noe om en slik frist. Jeg er hundre prosent sikker på at Cecilie blir i Bækkelaget, sier Frode Kyvåg.

Tertnes-formannen Tom Seim benekter overfor Dagbladet at klubben har hatt møter med målvakten som opprinnelig kom fra Tertnes til BSK og er bergensjente.