- Kampen om gullet er kjørt

SKIEN (Dagbladet): På overtid kastet Tryggvi Gudmundsson seg fram og gjorde seg sjøl til toppscorer i eliteserien. Men gleden var liten. - Når vi ikke vant her, er kampen om seriegullet kjørt, mener Stabæk-trener Gaute Larsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ett poeng var to poeng for lite på Odd Stadion i går - for begge lagene.

- Vi skulle hatt tre poeng her i dag. Nå er veien opp til Rosenborg veldig lang, sier Tryggvi Gudmundsson.

Etter gårsdagens serierunde troner den målkåte islendingen på toppen av toppscorerlista i Tippeligaen sammen med Harald Martin Brattbakk og Bengt Sæternes, alle med 12 mål.

- Jeg er god til å lukte mål. Derfor har jeg en fri rolle på corner. Jeg så den kom lavt, satset på en stuss, og fikk klaff, forklarer Stabæk-spissen.

Men Tryggvi bryr seg lite om toppscorertittelen.

- Det betyr ingenting. Alt jeg jobber for, er at Stabæk skal nå høyest mulig. Derfor var det synd det bare ble ett poeng her. Vi hadde trengt alle tre, sier Gudmundsson.

Gårsdagens andre målscorer, Odd Grenland-vingen Espen Hoff, var like skuffet.

- Jeg var rimelig sikker på å bli matchvinner, og så slipper vi plutselig inn et unødvendig mål på overtid. Veldig bittert, sier Hoff.

Stabæk-trener Gaute Larsen gledet seg heller ikke over det ene poenget. Selv om det var Bærum-lagets første eliteseriepoeng på Odd Stadion noensinne. Og selv om det rettet opp noe av Stabæks bedrøvelige bortestatistikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer