Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kampfiksing-mistenkt takker Federer

Tas i forsvar av verdenseneren.

Tennisspilleren Nikolaj Davydenko takker Roger Federer for støtten i kampfiksingssaken russeren er mistenkt i.

Davydenko er under etterforskning av tennisforbundet ATP etter å ha tapt en kamp på mistenkelig vis i fjor. Russeren har hele tiden bedyret sin uskyld, og tidligere denne uken gikk også verdensener Roger Federer ut og sa han trodde Davydenko var uskyldig.

- Det var interessant, sa Davydenko da han fikk høre om støttet fra sveitseren.

- Roger har støttet meg hele veien, og jeg takker ham for det. Han har kjent meg lenge, og han vet at jeg alltid gjør mitt beste på banen. Jeg får støtte fra flere andre spillere, men når verdens beste sier dette trenger man ikke mer, sa han.

ATP har etterforsket saken i snart et halvt år, men Davydenko håper nå at Federers uttalelse kan legge press på forbundet om å stanse etterforskningen.

Beskyldningene mot Davydenko utløste et skred av kampfiksingsanklager innen tennisverdenen. Flere spillere har i ettertid fortalt at de er blitt tilbudt penger for å tape kamper.

(NTB)

FEDERER STØTTER DAVYDENKO: Nikolaj Davydenko er under etterforskning av tennisforbundet ATP for kampfiksing. Han bedyrer sin uskyld, og blir trodd av Roger Federer. Foto: AP
FEDERER STØTTER DAVYDENKO: Nikolaj Davydenko er under etterforskning av tennisforbundet ATP for kampfiksing. Han bedyrer sin uskyld, og blir trodd av Roger Federer. Foto: AP Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media