KLAR FOR MOSS: Saif Haydar, her i aksjon for Follo, er klar for Moss etter at han ble frikjent i kampfiksingssaken.
KLAR FOR MOSS: Saif Haydar, her i aksjon for Follo, er klar for Moss etter at han ble frikjent i kampfiksingssaken.Vis mer

Kampfiksingsfrikjent klar for Moss

Saif Haydar.

Saif Haydar var én av to spillere som ble frikjent i kampfiksingssaken. Nå er midtbanespilleren klar for Moss i 2. divisjon.

Haydar spilte i Follo da kampen mot Østsiden skal ha blitt fikset i 2012. Siden har Haydar kun spilt på lavere nivå i norsk fotball. Nå som han er frikjent er han også tilbake i allnorsk fotball. Torsdag signerte han en kontrakt med varighet ut sesongen med Moss.

- Vi tror på prinsippet om at en person er uskyldig etter å ha blitt frikjent i norsk rett og at Saif fortjener en ny sjanse, sier styreleder Thomas Thorkildsen til klubbens nettsted.

Styrelederen sier at de har hatt Haydars navn på blokka lenge, men at de så seg nødt til å utsette all dialog med spilleren fram til kampfiksingssaken ble avsluttet.

- Saif har stått på blokka vår lenge før han ble etterforsket for kampfiksing, og vi har alltid hatt et meget solid inntrykk av han, sier Thorkildsen.

27-årige Haydar har den siste tiden spilt for Rilindja i 4. divisjon, hvor også to av de andre kampfiksingstiltalte har spilt.

Aktor i saken har ennå ikke bestemt om man skal anke frifinnelsen mot Haydar og tidligere Asker-spiller Fredrik Notice.

(NTB)