Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kampfiksingssaken til Høyesterett

Høyesterett har godtatt å behandle anken av straffutmålingen for de to spillerne og bakmannen i kampfiksingssaken i norsk fotball.

TIL HØYESTERETT: Advokatene Pål Eriksrud, Marius Oscar Dietrichson og Ketil Magnus Berg i retten under behandlingen av ankene i kampfiksingssaken. Nå går saken til Høyesterett. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
TIL HØYESTERETT: Advokatene Pål Eriksrud, Marius Oscar Dietrichson og Ketil Magnus Berg i retten under behandlingen av ankene i kampfiksingssaken. Nå går saken til Høyesterett. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er kun straffutmålingen i ankene som tillates fremmet, opplyser Høyesterett. De tre domfelte personene hadde også anket lovanvendelsen og saksbehandlingen, men dette blir ikke behandlet av Høyesterett.

De tidligere fotballspillerne Drin Shala og Alban Shipshani ble dømt til ett år og to måneders fengsel i Borgarting lagmannsrett 14. februar. Bakmannen Luptjo Korunovski, som er dømt for et lignende forhold i Sverige, fikk fengselsstraff på to år og seks måneder.

I tillegg får de domfelte inndratt pengesummer som følge av kampfiksingen de var involvert i.

Det er foreløpig ikke bestemt når Høyesterett skal behandle saken.

(©NTB)

Hele Norges coronakart