Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kampsulten

For første gang på mange år har Moldes Anders Hasselgård (25) fått trent skikkelig gjennom en hel vinter. I dag satser han og moldenserne på å kapre alle poengene mot Odd i Skien.

Men det blir alt annet enn enkelt. Det ser nemlig ut til at Odd har et godt tak på Molde - i hvert fall på hjemmebane. Fire ganger har Molde forsøkt seg på seier i Skien. Det har endt med to tap og to uavgjort.

- Odd er et typisk hjemmelag og vanskelige å spille mot. Forsvarsrekka deres er en ting. I tillegg satser de mye mer offensivt på hjemmebane, sier Hasselgård til Dagbladet.

Lysluggen er kampklar som aldri før. Fjorårssesongen vil han helst sette en strek over. På grunn av skader fikk han ikke hele oppkjøringen med seg. Og ribbeinsbruddene i kampen mot Lyn på seinsommeren førte til at han stoppet på 14 seriekamper i fjor.

- Det gikk trått i fjor, ja. Jeg følte jeg hadde mer å gå på, og derfor er jeg ekstra tent foran denne sesongen. Jeg har fått trent veldig bra i vinter, og det har jeg ikke gjort på mange år grunnet skader og operasjoner, sier Hasselgård.

Han er bare 25 år, men likevel en av veteranene i Molde-stallen. Han debuterte for A-laget som 16-åring, og har siden vært i klubben.

Også denne sesongen belager han seg på en plass på venstrekanten. Og den han først og fremst må konkurrere mot, er kompisen Thomas Mork. Og med Mork på skadelista før første serierunde, åpner det seg en plass for Hasselgård i dagens startellever.

- Jeg er ikke sikker, men ut fra treningene kan det virke slik, sier kampsultne Anders Hasselgård.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media