Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kan askeladden velte Real Madrid igjen?

Spansk cup i kveld.

SJOKKERTE: Spillerne til Alcorcon jubler etter å ha slått Real Madrid i cupen for to uker siden. Foto: Scanpix
SJOKKERTE: Spillerne til Alcorcon jubler etter å ha slått Real Madrid i cupen for to uker siden. Foto: Scanpix Vis mer

|||• Du kan følge utviklingen i kampen i vårt livestudio.

(Dagbladet): Madrid-laget Alcorcon sto for en sensasjonell cupbombe da de for to uker siden slo selveste Real Madrid 4-0 i den første av to kamper i den spanske cupen.

Alcorcon spiller til daglig i tredje øverste nivå i det spanske ligasystemet, og der møter de blant andre Castilla, Real Madrids juniorlag. Etter storkampen mot Real Madrid har de spilt 1-1 i to kamper, mot de mindre kjente lagene Cacereno go UB Conquense.

I kveld skal tredjedivisjonslaget til storslagne Santiago Bernabeu for å forsvare seieren. Selv om de leder med fire mål er det få som tror storlaget lar dem reise hjem uten minst fem mål i sekken.

- Vårt mål er å avansere til neste runde. Men vi har et vanskelig utgangspunkt og må gjøre alt vi kan, sier Alcorcon-spiller Borja Gómez til RTVE.

Cupaskeladden er uansett stolte over bragden på hjemmebane.

- Vi har klart å gjøre en så stor institusjon som Real Madrid nervøse. Men vi vet jo at hvis de spiller på sitt høye nivå, så er det klart at vi vil få problemer, sier trener Juan Antonio Albacete Anquela.

Kampen starter klokka 20.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media