- Kan bli et kjempeproblem

Norges Fotballforbund har informert alle toppklubbene i Viken om at all toppidrett har blitt stengt ned. Dette kan by på problemer, mener Jon Tunold i Stabæk.

PROBLEMATISK: Det kan by på utfordringer hvis Stabæk ikke får trent som de andre lagene før sesongåpningen av Eliteserien. Foto: Ørn E. Borgen / NTB
PROBLEMATISK: Det kan by på utfordringer hvis Stabæk ikke får trent som de andre lagene før sesongåpningen av Eliteserien. Foto: Ørn E. Borgen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Myndighetene innførte det høyeste tiltaksnivået, i Viken fylke, fra og med midnatt mandag 15. mars. Dette tiltaket betyr at all toppidrett i fylket stenges og de nye restriksjonene ble innført uten noe form for forvarsel.

Jon Tunold, som er daglig leder i Stabæk Fotball, forteller til Dagbladet at klubben står overfor en utfordrende situasjon.

- Vi har ikke fått oversikt over situasjonen og eventuelle konsekvenser, men det er en utfordrende situasjon. Det pågår nå diskusjoner med politikere for å finne ut om hensikten var at dette skulle gå utover toppfotballen, sier Tunold.

Hvis toppklubbene i Viken ikke får trent inn mot sesongåpningen av Eliteserien, kan det by på store problemer for forberedelsene, men Tunold er usikker på hvordan restriksjonene vil påvirke Stabæk.

- Nå er ikke restriksjonene og treningsstopp et problem grunnet karantenen vår. Hvis vi ikke får trent over tid, kan dette bli et kjempeproblem for oss, sier han.

Ni smittet

Etter omfattende tester forrige helg ble det bekreftet at det var sju spillere tilknyttet Stabæk har fått påvist coronasmitte. To nye bekreftede smittetilfeller nå betyr at totalen har økt til ni.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer