Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kan bli et problem for Solskjær

Superagent Mino Raiola kan gjøre en eventuell Manchester United-overgang for Erling Braut Haaland komplisert.

OMSTRIDT: Fotballagent Mino Raiola er en omstridt person. Her mottar han hyllest i Juventus etter at Matthijs de Ligt signerte for det italienske storlaget. Foto: Mauro Ujetto / SplashNews.com

/ NTB Scanpix
OMSTRIDT: Fotballagent Mino Raiola er en omstridt person. Her mottar han hyllest i Juventus etter at Matthijs de Ligt signerte for det italienske storlaget. Foto: Mauro Ujetto / SplashNews.com / NTB Scanpix Vis mer

Journalist David Ornstein, som jobber i The Athletic, er kjent for å ha innblikk i det som skjuler seg i kulissene i Manchester United.

Mandag skriver Ornstein i sin ukentlige spalte at de røde frykter superagent Mino Raiola vil få en innvirkning på et eventuelt kjøp av Erling Braut Haaland - som har blitt sterkt linket til klubben den siste tiden.

Manchester United har handlet med Raiola ved flere anledninger tidligere.

LINKES TIL STORKLUBBER: Erling Braut Haaland har blitt linket til storklubber over en lav sko. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
LINKES TIL STORKLUBBER: Erling Braut Haaland har blitt linket til storklubber over en lav sko. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer

«Den nåværende tilstanden i forholdet til Raiola er uklart, og for alle antydninger om at de er tilbakeholdne med å gjøre forretninger med ham etter avtalene med Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic og Henrikh Mkhitaryan, er det motkrav om at de to partene fortsatt har et godt forhold», skriver Ornstein før han fortsetter:

«Men uansett så har kilder innrømmet at hans involvering er en kompliserende faktor og, med tanke på at det garantert er mange som er ute etter Haaland, er det ikke ideelt for Uniteds håp.»

Mino Raiola skal også ha vært involvert i Haalands overgang fra Molde til Salzburg.

STRAFFEBOM: Målvakt Tony Breeden var alt annet enn heldig da han fikk sjansen fra ellevemetermerket. Vis mer

Forslag på bordet

Ornstein har tidligere skrevet at Erling Braut Haalands far, Alf-Inge Håland, tidligere har besøkt Manchester Uniteds treningsfelt Carrington. Det la ikke akkurat en demper på spekulasjonene.

Dagbladet-kommentator Morten Pedersen hadde for 12 dager siden en kommentar på trykk i Dagbladet, hvor han skriver at Manchester United allerede har lagt et forslag på bordet til Braut Haaland.

United-manager Ole Gunnar Solskjær fikk også spørsmål om Braut Haaland på en pressekonferanse.

- Jeg tror ikke dette er det riktige tidspunktet for meg til å snakke om spisser på andre lag. Jeg snakket om Harry Kane i går, og jeg synes ikke det er riktig for meg å snakke om Erling i dag, sa Solskjær for snaut fem uker siden.

SKAL VÆRE INTERESSERT: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær skal være interessert i å få Erling Braut Haaland til Old Trafford. Foto: NTB Scanpix
SKAL VÆRE INTERESSERT: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær skal være interessert i å få Erling Braut Haaland til Old Trafford. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil ikke kommentere

Braut Haaland tar tilsynelatende ryktene med knusende ro. På spørsmål fra Dagbladet på landslagssamling om hvordan han forholder seg til alle overgangsryktene, svarte Haaland:

- Jeg forholder meg bra til dem.

- Juventus, Manchester United og Real Madrid: Hva tenker du?

- Du vet hva jeg kommer til å svare. Ingen kommentar.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media