TV 2s fotballkommentator:

- Kan bli feil kontekst

Ole Gunnar Solskjær har hentet ny forsvarsgeneral til Manchester United.

TIL MANCHESTER: Den franske forsvarsspilleren Raphaël Varane er klar for den rød delen av Manchester. Foto: AFP / Osvar Del Pozo
TIL MANCHESTER: Den franske forsvarsspilleren Raphaël Varane er klar for den rød delen av Manchester. Foto: AFP / Osvar Del Pozo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Med Raphaël Varane og Jadon Sancho i stallen, knyttes det spenning til om Manchester United har funnet de siste brikkene som kan tukte naborival Manchester City kommende sesong.

De lyseblå tok 12 poeng mer enn Ole Gunnar Solskjærs menn i 20/21 sesongen - en margin som den tidligere Molde-treneren garantert ønsker å gjøre noe med.

Ifølge spanske medier, skal Manchester United ha punget ut med 450 millioner norske kroner for Varane sine tjenester, mens Jadon Sancho skal ha kostet svimlende 900 millioner kroner.

- En rød tråd

TV 2s fotballkommentator, Øyvind Alsaker, sier til Dagbladet at han er imponert over overgangspolitikken til Manchester United og Solskjær siden han kom til klubben:

- Jeg har jo skrevet bok om han, og konkluderte med at han har en rød tråd i alt han foretar seg. Jeg føler han fortsetter det prosjektet han har startet på, og forsterker stallen. Hvis han ikke er mannen som tar det til Klopp og Guardiola-nivå, etterlater han i hvert fall klubben i mye bedre stand, sier han.

I 2019 kom Alsaker ut boka «Solskjærs United - En for laget», der han fulgte de 30 første kampene til manageren fra Kristiansund. Han har i tillegg kommentert engelsk fotball i en årrekke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.