Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kan bli helt frisk

Espen «Shampo» Knutsen (33) drar i dag til Bergen for å få undersøkt hodet av superavansert utstyr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Knutsen har tidligere vært til en rekke undersøkelser, etter å ha slitt med kraftig hodepine i nesten ett og et halvt år. Så langt har det ikke vært mulig å finne ut hva som feiler den norske stjernespilleren.

-  Jeg føler at det går bedre, men jeg er fortsatt ikke helt bra. Det hadde vært utrolig deilig å finne ut av hva det er som plager meg, sier Shampo til Dagbladet.

Olympiatopp-hjelp

Det er gjennom Olympiatoppen Knutsen har fått time hos spesialisten i Bergen.

-  Slik jeg har skjønt det har de mer avansert utstyr der enn det jeg har vært undersøkt med så langt. Det blir en slags MR-undersøkelse, bare mer avansert, forklarer Knutsen.

Hodepinen har fulgt ham siden et ublidt møte med en motspiller i USA. Shampo prøvde seg litt i trening igjen tidligere i vinter, men måtte gi opp.

-  Det kom tilbake, så jeg måtte bare gi meg. Men dersom vi finner ut av det, håper jeg å kunne være tilbake på isen igjen i august, sier Djurgården-proffen optimistisk.

Økonomiske problemer

Han har fortsatt to år igjen av kontrakten med Djurgården, men har også innsett at muligheten for at han aldri kommer tilbake er til stede.

-  Å legge opp frister ikke i det hele tatt, men om disse plagene fortsetter kan jeg jo ikke spille, sukker Knutsen.

I går fikk han også beskjed om at hans svenske klubb sliter økonomisk. Ifølge Aftonbladet sliter Djurgården med å innfri elitelisensen, og kan risikere å bli flyttet ned en divisjon.

-  Jeg hørte så vidt om det i dag tidlig, men ante ikke at det var så ille, sier Knutsen.

Det er først og fremst publikumssvikt som gjør at økonomien skranter.

-  Man hadde vel forventet flere tilskuere med NHL-spillernes inntog, men publikum har ikke helt fulgt opp, sier Espen Knutsen, som likevel tror Djurgården vil kunne kjempe i toppen også neste sesong.

-  Jeg har tro på at det vil gå seg til.

HÅPER: Espen Knutsen har slitt med hodepine i halvannet år. Nå håper han å få hjelp hos spesialister i Bergen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!