Kan bli samba på Melløs

Det kan bli kråkesamba på Melløs denne sesongen. Brasilianske Alysson (26) skal prøvespille, og Terje Høsøien varmet opp med å heade inn årets første trepoenger på hjemmebane for Moss.

Alysson fra storklubben Vasco da Gama i Rio kan være løsningen på kråkenes spissproblem. I går kom han til Moss, og han har ei uke på å vise Erik Brakstad at han er mannen som kan skyte klubben ut av bunnstriden.

- Hvorfor ikke? sier Rune Tangen når vi spør om det blir samba på Melløs.

- Jeg vil gjerne spille brasiliansk fotball for Moss, sier spissen selv til Dagbladet. Alysson har 20 u-landskamper for Brasil og har fått øynene opp for norsk fotball etter at Brasil tapte for Norge i VM for fire år siden.

- Jeg håper han er god nok, sier trener Erik Brakstad. I går kriblet det i beina til Alysson da han så den dårlige kampen på Melløs-matta.

- Jeg ville gjerne ut på banen og hjelpe Moss, forteller Alysson. Det slapp han. På overtid vant Terje Høsøien en hodeduell i Glimt-forsvaret og nikket ballen i mål. Høsøien kom inn 22 minutter før slutt, og midtbanemannen måtte spille spiss. Det var en genistrek av Brakstad.

- Jeg så Terje spille spiss for Strindheim som junior på slutten av 80-tallet, forteller mossetreneren. Da var Høsøien god, og det har Brakstad ennå ikke glemt. Derfor prøvde han det samme i vippekampen mot Bodø/glimt. Med hell.

- Viktig scoring, vi var avhengige av tre poeng, sier en nøktern matchvinner.

- Vi har spilt bedre kamper, men det er sekundært i dag, mener en fornøyd mossetrener.

Bodø/Glimt gikk på sitt femte strake tap, og Bengt Sæternes mener laget var skremmende dårlig i det avgjørende trekket foran mål.

FORSMAK PÅ SAMBA: Mossejubel etter Terje Høsøiens scoring. Nå kan det bli mer samba på Melløs om brasilianske Alysson får kontrakt med kråkene.