KAN FÅ VM-PLASS: Dueller på kunstgresset i Tromsø ser ut til å bli byttet ut med VM-spill for Anthony Annan til sommeren.   Foto:  Hans A. Vedlog / Dagbladet
KAN FÅ VM-PLASS: Dueller på kunstgresset i Tromsø ser ut til å bli byttet ut med VM-spill for Anthony Annan til sommeren. Foto: Hans A. Vedlog / DagbladetVis mer

- Kan bli verdens beste

Hamrén om Annan, som er klar for Ghanas bruttotropp til VM.

|||

Følg Kongsvinger - Vålerenga i fotballstudio fra kl. 17!

Rosenborgs midtbanekriger Anthony Annan er tatt ut i Ghanas bruttotropp til VM-sluttspillet i Sør-Afrika.

Annan, en av eliteseriens beste spillere denne sesongen, er en av 30 spillere som er med i bruttotroppen, som senere skal slankes til 23 mann, melder rbkweb.no.

- Jeg er veldig glad for å være blant de 30 spillerne som treneren har valgt ut til å begynne oppkjøringen. Men noen spillere vil bli tatt ut av troppen. Jeg skal jobbe hardt for å bli med i den endelige troppen til Sør-Afrika, sier Annan til nettstedet.

Rosenborg-spilleren har vært fast på landslaget de siste årene. Mye tyder på at han får plass i 23-mannstroppen.

- Jeg gleder meg fordi VM er den største turneringen, som alle spillerne ønsker å delta i. Nå er jeg altså blitt med i 30-mannstroppen og det vil være veldig flott å få være med på et så stort arrangement, sier han.

Ghaneseren legger heller ikke skjul på at årets VM er ekstra spesielt, siden turneringen for første gang holdes i Afrika.

- Sør-Afrika er et flott land og jeg tror alle gleder seg, det blir spennende, sier han.

Erik Hamrén gratulerer Annan med plassen.

- Han er i mine øyne den beste defensive midtbanespilleren i Skandinavia, og han har også mulighet til å bli verdens beste, sier RBK-treneren.

(NTB)