Kan bli vraket

Norges Snowboardforbund kan bli tvunget til å kutte landslaget fra elleve til fem utøvere på grunn av sponsorkrisa. Daniel Franck og Stine Brun Kjeldaas risikerer begge å ryke ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er ingen tvil om at det er store problemer på landslaget. Noe må skje om det ikke kommer inn penger, sier Stine Brun Kjeldaas til Dagbladet.

Snowboardforbundet har mistet Shell og sitter nå med TINE som eneste store sponsor. Det har løperne allerede merket økonomisk.

- Til nå i sesongen har vi dekket alt sjøl. Vi har ikke fått noe støtte. Det har vært utrolig dårlig, sier Brun Kjeldaas.

- Dramatisk

Espen Arvesen måtte legge opp som aktiv etter det stygge fallet i Salt Lake-OL. Nå sitter han i styret i Snowboardforbundet med ansvar for sponsorer. Han bekrefter at det går mot reduksjon av utøvere på styremøtet.

- Det stemmer det. Landslaget blir trolig kuttet ned. Det blir avgjort ikke som det er i dag, sier han.

Etter det Dagbladet erfarer ligger Daniel Franck, Eirik Haugo, Per Løken, Christian Halland og Henning Marthinsen an til å miste plassen blant gutta. Marius Otterstad, Halvor Lunn og Kim Christiansen får fortsette.

- Dette er dramatisk. Alt blir avgjort på møtet 17. januar, men jeg har fått gode skussmål, og får visst fortsette, bekrefter Otterstad som er et av OL-håpene for 2006.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.