<strong>ERGERLIG FOR SAMUELSEN:</strong> Yokahamas keeper gjør en fryktelig tabbe, som du kan se i denne videoen. Tabben kan koste Jone Samuelsen en plass i Guinness Rekordbok.
ERGERLIG FOR SAMUELSEN: Yokahamas keeper gjør en fryktelig tabbe, som du kan se i denne videoen. Tabben kan koste Jone Samuelsen en plass i Guinness Rekordbok. Vis mer

Kan denne keepertabben ødelegge Jone Samuelsens verdensrekord?

Nå måles det intenst på Skagerak Arena.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er bare en drøy måned siden Jone Samuelsen headet ballen i mål fra 58 meter og var på vei inn i Guinness Rekordbok.

Den rekorden ble imidlertid ikke stående så veldig lenge. I dag melder stadig flere at Ryujiro Ueda fra Fagiano Okayama i den japanske J-ligaen slo Samuelsens rekord med noen centimetre i går.

Se Uedas langdistanse-heading her!

Ifølge TV 2 Sporten gir derimot ikke Odd Grenland seg helt uten kamp. Japanerne hevder Uedas heading var fra 58,6 meter, uten at det er kontrollmålt foreløpig.

- Vi driver og sjekker lengden nå. Vi har 16 satellitter og vi sjekker også GPS, men vi har litt problemer med å få koblet oss opp. Det siste tallet vi har er 58,126 meter, sier arrangementssjef i Odd, Ole Larsen, til TV 2.

Det vil i så fall bety at Ueda har slått Samuelsen med under en halvmeter. Og med en gedigen keepertabbe i enden av langheadingen. 

Se Jone Samuelsens mål etter 34 sekunder av videoen under.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer