Christian Eriksen

Kan dra på billigsalg

Christian Eriksen er inne i siste år av kontrakten med Tottenham. Det åpner dører for de andre storklubbene.

PÅ VEI BORT: Christian Eriksen signerer neppe ny kontrakt med Tottenham, skal man tro rapportene gjennom sommeren. Foto: NTB Scanpix
PÅ VEI BORT: Christian Eriksen signerer neppe ny kontrakt med Tottenham, skal man tro rapportene gjennom sommeren. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Christian Eriksen har vært en av de viktigste brikkene i Tottenham siden han kom til klubben i 2013 fra nederlandske Ajax. Dansken har sammen med Harry Kane, Dele Alli og etter hvert Son Heung-min dannet et fryktet offensivt arsenal hos Spurs.

Han var også med på å sende Tottenham helt til Champions League-finalen i forrige sesong, der det til slutt ble et 2-0-tap for Liverpool. I tillegg har klubben vært nærmest en selvfølge å se blant topp fire i Premier League de siste åra.

Men nå kan det se ut som hans tid i Tottenham nærmer seg slutten. Dansken har nemlig bare ett år igjen av kontrakten, og det er lite som tyder på at han signerer ny kontrakt per dags dato.

Hvis han ikke skulle signere ny kontrakt med hvittrøyene fra London, har Tottenham to alternativer. De kan selge Eriksen denne sesongen, eller la ham bli i klubben enda en sesong, for så å la ham dra gratis til en annen klubb sommeren 2020.

Kan signeres billig

Det virker som om Tottenham er mest interessert i det første alternativet. For den engelske avisa The Telegraph melder at Eriksen kan dra fra Spurs for under 50 millioner pund - altså under 540 millioner norske kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer