Kan droppe Champions League for førstelagsfotball

- Per kan ikke sitte på benken.

Per Ciljan Skjelbreds tålmodighet er i ferd med å renne ut. Rådgiveren hans, advokat Andreas Ekker, varsler at talentet kan havne utenlands i løpet av høsten og vinteren hvis benketilværelsen fortsetter, skriver Adresseavisen.

- Jeg frykter at de som tar ut RBK-laget ikke har tro på Per som førstevalg. Jeg kan ikke sitte rolig og se på at det fortsetter, sier Ekker, som forteller at fire-fem tyske, nederlandske og italienske toppklubber var interessert i Per Ciljan Skjelbred før kontraktsforlengelsen i vår.

De har bedt om å bli holdt oppdatert om unggutten på RBK-benken framover høsten.

Skjelbred skrev i april under en ny kontrakt med RBK ut 2009. Det ble av klubben da betegnet som den viktigste signeringen til RBK.

- Vi får se hva slags signaler Per får fra klubben framover. Hvis det bare er å være innbytter som nå, må vi foreta oss noe. Per kan ikke sitte på benken, sier Ekker.

(NTB)

PÅ VEI BORT? Per Ciljan Skjelbred har slitt benken denne sesongen. Selv med Champions League-spill i sikte, vil unggutten nå vurdere å flytte på seg. Agenten sier utlandet er mest aktuelt. Foto: SCANPIX
PÅ VEI BORT? Per Ciljan Skjelbred har slitt benken denne sesongen. Selv med Champions League-spill i sikte, vil unggutten nå vurdere å flytte på seg. Agenten sier utlandet er mest aktuelt. Foto: SCANPIX Vis mer